Avrupa’nın farklı noktalarında siyer sınavı düzenlenecek

Avrupa’nın farklı noktalarında siyer sınavı düzenlenecek

Avrupa Peygamber Sevdalıları Koordinatörlüğü Kutlu Doğum Ayı dolayısıyla, Avrupa’da birçok noktada Siyer Sınavı düzenleyeceğini açıkladı.

Avrupa Peygamber Sevdalıları tarafından ilan edilen sınav takvimine göre Kutlu Doğum münasebetiyle yapılacak olan Siyer Sınavı, 22 Mart 2014 Pazar günü Avrupa'nın farklı noktalarında gerçekleştirilecek.  Ayrıca sınavda, Türkiye'de olduğu gibi Avrupa'da da Muhammed Emin Yıldırım tarafından hazırlanmış olan  “Suffa Meclisleri Siyer Dersleri” isimli eserin kaynak alınacağı da belirtildi.

 

Sınavın tek kategoride gerçekleştirileceğini ifade eden yetkililer, 15 yaşını aşan kadın-erkek herkesin sınava katılabileceğini ve her bölgenin sınavı kendi içinde yaparak dereceye girenleri tespit edip ödüllendireceği ifade edildi.

 

Yarışmada her bölgeden birinci olanların Umre ile ödüllendirileceği ayrıca 2’incilere tablet, 3’üncülere ise Risale-i Nur Külliyat hediye edileceği açıklandı.

 

Sınavda katılımcılara 50 soru sorulacağı ve sınavın 75 dakika devam edeceği ve müracaatların her bölgede, Peygamber Sevdalıları Platformuna üye dernek ve vakıflara yapılabileceği de belirtildi.

 

Avrupa Peygamber Sevdalıları Sınav Koordinatörlüğü, sınava katılacak olan Peygamber Sevdalılarının “Mail: siyeravrupa@hotmail.com Telefon: 0041767687230” iletişim adreslerinden kendilerine ulaşabileceklerini ifade ettiler. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler