Ayağı sıkışan kuş itfaiyeyi alarma geçirdi

Ayağı sıkışan kuş itfaiyeyi alarma geçirdi

Mersin’de ayağı trafik ışıkları direğine sıkışan serçeyi kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber olurken, kuş sağ salim kurtarıldı

Mersin’in Tarsus İlçesine bağlı Yenice Mahallesi yakınlarında Jandarma ekiplerinin dur ihtarına uymayan araçta izin belgesi olmadan taşınan 70 adet koyun ele geçirildi.

Mersin’de ayağı trafik ışıkları direğine sıkışan serçeyi kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber olurken, kuş sağ salim kurtarıldı. Mersin’de trafikte ilerleyen bir vatandaş trafik ışıklarında bir kuşun çırpındığını fark etti.

Kuşun ayağının sıkıştığını anlayan vatandaş hemen durumu Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri önce trafik güvenliğini alarak kuşu kurtarmak için çalışma başlattı. Uzatılan itfaiye merdivenine çıkan bir itfaiye eri kuşu sıkıştığı yerden güçlükle kurtardı. Uçamayacak duruma gelen kuşu alan itfaiye ekipleri, yaralı kuşun tedavi için  Mersin Büyükşehir Belediyesi Veteriner ekiplerine teslim etmek için götürdü.

Çevredeki vatandaşların da büyük ilgili ile izlediği kurtarma operasyonu sonrasında vatandaşlar itfaiye ekiplerine teşekkür etti. (Abdulhakim Kurt-İLKHA)


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler