Aydın Gök için çalışmalar aralıksız sürüyor

Aydın Gök için çalışmalar aralıksız sürüyor

HÜDA PAR Batman Kadın Kolları Başkanlığından oluşan bir heyet, Bağımsız Milletvekili Adayı Gök için kurulan stantlara ziyaretlerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Pazar günü yapılacak genel seçimlerde Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın Gök’e destek toplamak için HÜDA PAR Batman Kadın Kolları Başkanı Şükran Özdemir ve beraberindeki heyet aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Batman merkezde 15’i erkekler için 5’i de kadınlar için kurulan Aydın Gök seçim stantlarında görev yapanlar yoldan geçen vatandaşlara Aydın Gök’ün tanıtımını ve vaatlerini anlatıyorlar.

Bayanların kurmuş olduğu stantları ziyaret eden HÜDA PAR Batman Kadın Kolları Başkanı Şükran Özdemir, beraberindeki heyetle çalışmalar hakkında bilgi aldı.

HÜDA PAR Kadın Kolları adına yapılan ziyaretlerle ilgili bilgi veren Hatice Ezer, “HÜDA PAR Kadın Kolları olarak HÜDA PAR’ın desteklediği Aydın Gök’ün standını ziyarete geldik. Buradaki arkadaşlarımızla görüştük, çalışmalar hakkında bilgi aldık. Seçim yaklaştıkça çalışmalarımızda yoğunluk oluyor. Bağımsız milletvekilimiz Aydın Gök’ü tanıtmaya çalışıyoruz.” dedi.

“Adayımızı en güzel şekilde tanıtmaya çalışıyoruz”

Milletvekili Adayı Aydın Gök’ün seçim standında görevli Nilüfer Ekmen ise şunları söyledi: “Burada halkımıza milletvekili adayımızın projelerini anlatmak için broşür dağıtmaya ve tanıtmaya çalışıyoruz. Halkımızla diyalog içinde olmaya çalışıyoruz. Adayımızı en güzel şekilde tanıtmaya, proje, düşünce ve misyonumuzu anlatmaya çalışıyoruz. HÜDA PAR Kadın Kollarının standımıza yaptıkları ziyaret ve destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.”

İLKHA











Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler