Aydın Gök seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyarette bulundu

Aydın Gök seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyarette bulundu

Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök, Zahireciler ve Hububatçılar Pazarı ile Oto Galericiler Sitesi esnafını ziyaret etti.

Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök, seçim çalışmaları kapsamında HÜDA PAR Batman il teşkilatından bir heyetle “Zahireciler ve Hububatçılar Pazarı” ile “Oto Galericiler Sitesi” esnafını ziyaret ederek desteklerini istedi.

Ziyaretler sırasında kazanmaları halinde Mecliste yapacakları çalışmalar hakkında konuşan Gök, amaçlarının hizmet olduğunu söyledi.

AK Parti ve HDP'yi eleştiren Gök, “Üç dönemdir görev yapan yerel yönetim, iktidar ve parti vekillerinin memleketimiz adına Mecliste hiçbir girişimlerinin olmadığını görüyoruz. Karneleri sıfırlarla doludur.”dedi.

Esnafın ve halkın yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Gök, kendisine gösterilen teveccühten dolayı herkese teşekkürler etti.

Öte yandan Batman Bölge Devlet Hastanesinde bulunan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret eden Gök, doktor olması münasebetiyle de hastalarla yakından ilgilendi ve onlara dikkat etmeleri gereken hususlarda uyarılarda bulunarak şifalar diledi.

Hasta ve hasta yakınlarının Aydın Gök’ün ziyaretinden oldukça memnun oldukları gözlendi.  (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler