Aynı aileden 7 kişi yangında hayatını kaybetti

Aynı aileden 7 kişi yangında hayatını kaybetti

Gaziantep'te bir evde henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangında baba ve 6 çocuğu hayatını kaybetti. Yaralanan anne ise hastaneye kaldırıldı.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi Taşlıca Mahallesi’nde sabaha karşı bir evde çıkan yangında baba ile 6 çocuğu hayatını kaybederken, anne ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Şehitkamil ilçesi Taşlıca Mahallesi kırsalında Naciye-Mehmet Emin Bakır çiftinin tek katlı evlerinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Evde uyuyan Mehmet Emin Bakır ile çocukları Mücahit (12), Dilahan(8), Halime (6), Büşra (5), Emine(4) ve Sacettin (2) yangından sızan dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri güçlükle çıkan yangını söndürürken, ekipler içeri girdiğinde evde baba Mehmet Ekin Bakır ve 6 çocuğunun cansız bedenine ulaştı.

Dumandan zehirlenen anne Naciye Bakır ise olay yerine çağrılan ambulansla Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hayatını kaybedenlerin dumandan zehirlendiği bildirilirken, baba Mehmet Emin Bakır ile 6 çocuğunun cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Polis olayla ilgili çalışma başlatırken, yangının çıkış nedeni ise araştırılıyor. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)


 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.