Azim-Der Ramazan ayı yardım faaliyetlerine devam ediyor-foto

Azim-Der Ramazan ayı yardım faaliyetlerine devam ediyor-foto

Yaptıkları yardım faaliyetleri ile Midyat’ın büyük takdirini alan Azim-Der Ramazan ayı yardımlarını devam ettiriyor.

Mardin’in Midyat ilçesinde yaptıkları yardım ve etkinliklerle adını duyuran Eğitim, kültür, sağlık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma Derneği Azim-Der, Ramazan ayı başlarında başlattıkları ve tespit ettikleri fakir ve muhtaç ailelere yönelik yardımlarına devam ediyor.

Yardım komisyonu tarafından tespit edilen 20 aileye, içerisinde çeşitli gıda malzemeleri bulunan yardım kumanyaları muhtaç ailelerin evlerine kadar götürülerek teslim edildi.

Yaptıkları rutin yardımlar ve Ramazan yardımları hakkında değerlendirmede bulunan Azim-Der yardım komisyonu başkanı M. Sait Başaran, dağıtılan Ramazan yardımlarının artırılarak daha fazla muhtaç aileye ulaşmanın en büyük arzuları olduğunu belirterek, bu konuda kendilerinden desteğini esirgemeyen hayır sahiplerine karşı minnettar olduklarını söyledi.

Başaran, “Hayırsever halkımızın destekleriyle hazırladığımız Ramazan kumanyalarını önceden tespit ettiğimiz muhtaç ailelere ulaştırmaya başladık çok şükür. Gerçekten yardıma muhtaç çok ailemiz var. Belki yılın on iki ayı evine 1 kilo et girmemiş aile var. Hayırsever halkımızın destekleriyle bizler Azim Der olarak, bir nebze olsun bu açığı kapatmaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.  

Ramazan ayı ve sonrasında yardımlarının kesilmeden devam edeceğini belirten Başaran, fakir ve muhtaç ailelere de seslenerek, “Nereye yardım edeceğim, fakir bulamıyorum diyen zenginlerimiz bize bildirsinler. Biz, bunun için köprü vazifesi görüyoruz. Allah şimdiden hayırlarını kabul etsin.” dedi.

Azim Der olarak önümüzdeki hafta fakir ve muhtaç ailelere yönelik iftar programları düzenleyeceklerini belirten Başaran, yapılacak olan bu iftarlara tüm halkı davet ettiklerini söyledi. (Süleyman Tunç- İLKHA)



















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler