Baba ve oğlu silahlı kavgada hayatını kaybetti

Baba ve oğlu silahlı kavgada hayatını kaybetti

​Gaziantep’te bir taksi durağında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan silahlı kavgada, baba ve oğlu hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

Gaziantep’te bir taksi durağında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan silahlı kavgada, baba ve oğlu hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

Olay, Şehitkamil ilçesi Güvenevler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ekmek fırını işleten Mehmet Oğuz (53) ile oğlu Hasan Oğuz (28), 27 UK 055 plakalı otomobil ile bir taksi durağına geldi. Baba ve oğlu, B.K adlı taksi sürücüsüyle henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı.

Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine kavga iki tarafın yakınlarının da katıldığı tabanca ve tüfek kullanılan kavgaya dönüştü. Kavgada, Mehmet Oğuz ile oğlu Hasan Oğuz tüfekten çıkan saçmalarla, taksici B.K ise tabanca kurşunlarıyla yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Mehmet Oğuz'un hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan Hasan Oğuz ambulansla hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti. Kavgada yaralanan taksici B.K ise olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Hayatını kaybeden baba ve oğlunun cenazeleri ise otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.