'Bagajında Yasin'in cesediyle Barajı aşamayacaksın Nemrut Demirtaş'

'Bagajında Yasin'in cesediyle Barajı aşamayacaksın Nemrut Demirtaş'

Haber7 yazarı Esra Elönü'ün, 'Demirtaş, İbrahimleri öldürdün sıra Kabe'de mi?' adıyla kaleme aldığı yazısı...

Haber7 yazarı Esra Elönü, 'Demirtaş, İbrahimleri öldürdün sıra Kabe'de mi?' adıyla yazdığı yazısında HDP eş başkanı Selahattin Demirtaş'ın Şehid Yasin'in gerçek katili olduğunu gerçeğini bir daha gündeme getirdi.

İşte o yazı...

Bagajında Yasin'in cesediyle Barajı aşamayacaksın Nemrut Demirtaş.

Hatırla ki biz unuttuğumuz gün Yasin'i yaktığın ateşe kalbimizi cayır cayır verelim. Hatırla, Henun'larına emir verip aynı Hz. İbrahim gibi yoksullara  et dağıtan Yasin'i boğazlattığın günü unutma Nemrut. Hatırla nice annelerin İbrahim'lerini vatanlarını nasıl liğme liğme kucaklarda taşıttığını unutma. Rüzgarın o gün Yasin'in parçalanmış kafasına sabır üflediği gün, suyun kendini parçaladığı o günü unutma.

Sen o gün İbrahimleri öldürün fetvasını verdiğinde Yasin'in parçalarını Nemrut gibi dağıttığın o günle gurur duyan caniliğinle ne köprüyü geçeceksin ne barajı aşacaksın. Allah bize yeter o ne güzel vekildir diyen Yasin'in cesedi bizim gözümüze yaş senin adamlığına taş olsun. İbrahimleri öldürtten adam ne bilsin Kabeyi. Siz kan putunuzu kıracak olan yiğitleri öldürüp ölüme sponsor olan partinizle zılgıt çekip halaya durun.

Zaten senin gibi bir Nemrut'la varsın bizim Kabemiz bir olmasın şeref duyarız.
Hatırla, Diyarbakır'da çarşaflı annelerle nasıl dalga geçip onların kutsallarını zincire vurduğunuz gün. Büyük kan matruşkası içinden Chp doğuran yanında paralel yaverlerinizi yalayan kanla el sıkışan adamlar toplayıp şımarıkça tehditler savurduğun gün.

Milletin kutsallarının üzerine oy sandığı dikerek Gülencilikle oy dilenciliğini yaptığın bu günleri unutma. 1 Mayıs salvolarınla Alevilerin oyunu, tedavül artığı solcuların oyunu araklamaya çalışıyorsun da o cesetleri nereye saklayacaksın Ey Nemrut!

Nemrut yaşasaydı İbrahimleri nasıl gömdüğünü görseydi seninle gurur duyardı bravo. Dindar kürtleri yakacağınız onların yüreklerini parçalayacağınız günlere kaldırın kadehlerinizi, ah ile dağlanmış anneleri görmek için Allah'ın dağlarını nasıl parsellediğinizi eşkıyalarınızı nasıl barışa havlattığınızı görüp eğlenin. Ey Kürt anneleri, o barajın kaç yavrunun kanıyla gark olacağını bilin. Bunların adam gibi siyaset yapacağını mı sanıyorsunuz?  Bunlar  İbrahim'in ateşine su taşıyan barış karıncalarını ezip gömen adamlar. Bunlar Yasin'in ateşinde oy ızgarası yapan caniler. Bunlar Nemrut'un adamları. Bunlar dağda çiçek değil ölüm bitsin diye yırtınan kuduran sefiller.

Madem Taksim bu Nemrut'un kabesiymiş taşlatacak şeytanlarını da hazırlamıştır. Sen kendi İbrahim'ini bağrına bas. Ateşi Nemruttan korkar mı İbrahim olan?

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler