Bağımsız aday Demir Cizre TSO'yu ziyaret etti

Bağımsız aday Demir Cizre TSO'yu ziyaret etti

HÜDA PAR'ın desteklediği Şırnak Bağımsız Milletvekili Adayı Şehzade Demir, Cizre Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Şırnak Bağımsız Adayı Şehzade Demir ve beraberindeki heyet, Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Çağlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından kapıda karşılandı.

Şehzade Demir, burada yaptığı konuşmada devletin 90 yıldır bu halkı inkâr ve asimilasyona tabi tuttuğuna dikkat çekerek " Devletin bu mantığını bizden birileri kalkıp da burada bu millete uygulamaya kalkışırsa bu milletin acılarına ve mağduriyetlerine deva olmaz, bilakis acıların katlanmasına neden olacaktır." dedi.

Demir, "Kürtler olarak birbirimize tahammül etmek, birbirimizi kabullenmek zorundayız. Biz de siyasi bir parti olarak diğer partiler gibi burada siyaset yapma, seçimlere girme hakkına sahibiz. Tüm siyasi partiler bu coğrafyada özgür bir şekilde siyaset yapmalı, çalışmalarını sürdürebilmelidir. Halkın özgür iradesi sandığa yansıyabilmelidir. Bizler, selametle geçecek bir seçim arzuluyoruz." diye konuştu.

TSO Başkanı Süleyman Çağlı ise Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm partilere eşit mesafede olduklarını vurgulayarak "Bu toplumun huzura ihtiyacı var. Karşılıklı saygı gösterilmesi gerekir. Sizin de diğer siyasi partiler gibi siyaset yapma hakkınız elbette ki vardır." ifadelerine yer verdi.

Başkan Çağlı, Şehzade Demir'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, 7 Haziran seçimleri için başarı temennilerinde bulundu.     (İLKHA)











HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.