​Bağlar Belediyesinden yol çökmelerine karşı beton boru önlemi

​Bağlar Belediyesinden yol çökmelerine karşı beton boru önlemi

​Bağlar Belediyesi, yağışlı dönemlerde yaşanan yol çökmelerine karşı yolların altının beton borularla döşendiğini belirtti.

İlçe merkezi ve kırsal yerleşim yerlerinde su baskınlarının yollara zarar vermesini önlemek amacıyla şimdiye kadar 1500’e yakın beton boru döşendiği açıklayan Bağlar Belediyesi Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Bir yandan yeni yollar yapıp mevcut yolları yenilerken, diğer yandan yolların sel taşkınları ve doğa olaylarından olumsuz etkilenmemesi için gerekli tedbirleri alıyoruz." ifadelerini kullandı.

"yol çökmelerine karşı önlem alınıyor"

Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçenin merkez ve kırsal mahallerinde yol bakım onarım ile olası sel taşkınlarını önlemek adına merkez ve birçok kırsal mahallede beton boru döşediklerini belirtti.

Şu ana kadar yerleşim yerlerinin ulaşımını sağlayan yolların altına 1500’e yakın beton boru döşendiği ifade eden ekipler, belediyenin olası ağır kış koşulları öncesinde hayata geçirdiği bu hizmet sayesinde olumsuz sonuçların önüne geçileceğini söyledi.

"Alt yapı ve üst yapıyı bir arada gerçekleştiriyoruz"

Ekiplerimizin planlı ve programlı bir şekilde merkez ve kırsal mahallelerde alt yapı ile üst yapı çalışmalarına devam ettiğini belirten Beyoğlu, "Rutin Belediyeciliğin dışına çıkarak vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak her türlü hizmeti yerine getirmeye çalışıyoruz. Biz insana hizmet eksenli bir anlayışa sahibiz. Nerede insan varsa ve orada hizmete ihtiyaç duyuluyorsa rutin belediyecilik görevlerimizin dışına çıkarak gerekli hizmeti sağlamaya çalışırız. Biz insanımıza hizmet etmeyi böyle anlıyoruz. Benim hemşerim, vatandaşım hizmetin en iyisini hak ediyor. Bir yandan yeni yollar yapıp mevcut yolları yenilerken, diğer yandan yolların sel baskınları ve doğa olaylarından olumsuz etkilenmemesi için gerekli tedbirleri alıyoruz. İnsanlarımız mutlu olursa, huzur içinde yaşamını devam ettirebilirse işte o zaman biz de mutlu oluruz." diye konuştu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.