Bahreyn Çalıştayı boykot edilsin

Bahreyn Çalıştayı boykot edilsin

Dışarıdaki Filistinliler Halk Kongresi, Bahreyn Çalıştayı'nın boykot edilmesini istedi.

Dışarıdaki Filistinliler Halk Kongresi, Bahreyn'de düzenlenmesi planlanan ekonomik çalıştayın boykot edilmesini istedi. Kongre, bu çalıştaya katılmayı siyonist işgal yönetimiyle ilişkileri normalleştirme siyasetine bir destek ve Filistin halkının fedakârlıklarına da ihanet olarak değerlendirdi.

Dışarıdaki Filistinliler Halk Kongresi tarafından yapılan açıklamada, ABD'nin önümüzdeki Haziran ayında Bahreyn'de bir ekonomik çalıştayın düzenlenmesiyle ilgili açıklaması sonrası gelişmelerin büyük bir endişe ve esefle takip edildiği belirtildi.

Açıklamada, bunun Filistin davasını tasfiye etmeyi ve Filistin toprakları üzerinde siyonist işgali meşrulaştırmayı amaçlayan Yüzyılın Anlaşması planının bir aşaması olacağı vurgulandı.

Kongre, "bazı Arap ülkelerinin ABD-israil ortak anlayışını benimseme" konusunda sergiledikleri tavrı da üzücü bulduğunu dile getirdi.

Kongre, hangi harekete ve gruba mensup olurlarsa olsunlar Filistinlilerin bu çalıştaya katılmayı ve siyonist işgal yönetimiyle ilişkileri normalleştirme siyasetini reddetme konusunda ortak tavır sergilemelerini istedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler