Bakan Gül: Hüzünlü bir ramazana tanıklık ediyoruz

Bakan Gül: Hüzünlü bir ramazana tanıklık ediyoruz

​AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında partililerle bir araya gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Ne yazık ki zulmün kol gezdiği, masumların, mazlumların hüzünlü bir ramazana girdiği aya tanıklık ediyoruz." dedi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, çeşitli temaslarda ve ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği memleketi Gaziantep'te AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Kentteki bir otelde düzenlenen iftar programında partililere hitap eden Gül, ramazan ayının kardeşlik, paylaşma ve rahmet ayı olduğunu söyledi.

Ramazan ayının bütün dünyaya ve İslam coğrafyasına barış ve huzur getirmesini dileyen Bakan Gül, "Bir ramazan ayına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ramazanın ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur getirmesini Allah'tan niyaz ediyorum. Ramazan ayı kardeşlik, birlik, beraberlik ve dayanışma ayıdır." dedi.

Gül, "Ne yazık ki zulmün kol gezdiği, masumların ve mazlumların hüzünlü bir ramazana girdiği aya tanıklık ediyoruz. Rabbim, ramazan vesilesiyle birlik ve kardeşlik şuurunu tüm insanlığa nasip eylesin. Ramazan, kardeşlik, dayanışma ve birlik ayıdır. Rabbim tüm insanlığa da aynı sofrada hep birlikte olmanın şuurunu ve güzelliğini yaşatsın. Bundan sonraki süreçte de ülkemizde Türkiye paydasında birlikteliğimizi diri tutacağız. Tüm insanlığa mesajımız insanlık aleminin kurtuluşu için olacaktır." diye konuştu.

"Milletle ortak duygudan uzaklaşırsak bu bizim için en büyük yenilgi olur"

Konuşmasında partililere uyarılarda da bulunan Gül, "Milletle kol kola yola devam edeceğiz. Hiçbir zaman geldiğimiz yeri unutmayacağız. Hiçbir zaman millete tepeden bakmayacağız. Eğer milletle ortak duygudan uzaklaşırsak bu bizim için en büyük yenilgi olur. Seçimler kazanılır kaybedilir ama milletin gönlünü kaybedersek, milletin sevgisini kaybedersek işte onu kazanmak asla kolay olmaz. O yüzden milletin sorunlarını duyup bunları çözmek için gece-gündüz çalışacağız. Bunları yaptıkça da inşallah Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2023 hedeflerine daha emin adımlarla yürürüz." ifadelerini kullandı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.