Bakan Soylu yaralı askerleri hastanede ziyaret etti

Bakan Soylu yaralı askerleri hastanede ziyaret etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bitlis'in Hizan ilçesi kırsalında, çığ düşmesi sonucu yaralanan askerleri hastanede ziyaret etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bitlis'in Hizan ilçesine bağlı İncirli (Pertek) köyü kırsalında, çığ düşmesi sonucu yararlanan askerleri hastanede ziyaret ederek, "geçmiş olsun" dileklerinde bulundu.

Helikopterle Bitlis'e gelen İçişleri Bakanı Soylu, Bitlis Tatvan Devlet Hastanesine geçerek, burada tedavileri yapılan yaralı askerleri ziyaret etti.

Askerlere geçmiş olsun dileklerinde bulunan Bakan Soylu, bir askeri telefonla babasıyla görüştürdü.

Soylu, yaralı askerlerin durumu hakkında Başhekim Ferah Çakır ve İl Sağlık Müdürü Koray Okur'dan bilgi aldıktan sonra Ankara'ya gitmek için karayoluyla Muş'a hareket etti.

Bitlis'in Hizan ilçesine bağlı İncirli köyü Kolludere kırsalında yürütülen operasyonlarda, çığ düşmesi sonucu 5 asker hayatını kaybederken, 12 asker de yaralanmıştı.

Öte yandan, bölgede arama kurtarma çalışmaları sona erdi. Van ve Bitlis'ten bölgeye sevk edilen onlarca arama ve kurtarma ekibi, çalışmaların sona ermesiyle birlikte bölgeden ayrıldılar. Hayatını kaybeden askerler için yarın yapılacak törenin ardından, askerlerin memleketlerine gönderileceği öğrenildi.

İLKHA















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.