Bakanlar Akar ve Çavuşoğlu bir araya geldi

Bakanlar Akar ve Çavuşoğlu bir araya geldi

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bölgesel konuları görüşmek üzere bir araya geldi.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nın heyetler arası bir değerlendirme toplantısı yapmak üzere Milli Savunma Bakanlığında bir araya geldikleri belirtildi.

Millî Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, toplantıya; Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Milli Savunma Bakan Yardımcısı Yunus Emre Karaosmanoğlu, Dışişleri Bakan yardımcıları Sedat Önal ve Yavuz Selim Kıran'ın katıldığı aktarıldı.

Her iki bakanlıktan genel müdür ve daire başkanı seviyesinde personelin de toplantıda hazır bulunduğu belirtilen açıklamada, "Ege Denizi ve Doğu Akdeniz’deki son gelişmeler ile Suriye’de tesis edilmesi planlanan güvenli bölge başta olmak üzere bölgesel güvenlik ve dış ilişkiler konularının ele alındığı söz konusu toplantıda Türkiye’nin hak ve menfaatlerinin korunması konusundaki kararlılık vurgulandı." denildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.