Bakanlıklarda atamalar yapıldı

Bakanlıklarda atamalar yapıldı

Bakanlıklara ait atama kararları Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

Aile ve Sosyal Politikalar, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gençlik ve Spor, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret ile Orman ve Su İşleri bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Muhammet Örnek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Elektrik Üretim A. Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Bakanlık Müşaviri Nevzat Şatıroğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Tuncay Ulusan ve Mehmet Tayyip Kahyaoğlu atandı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Zonguldak İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Necmi Çelik, Personel Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Emin Güven ve Hayvancılık Genel Müdür Yardımcısı Dr. İprahim Özcan başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı. Açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine Müsteşar Yardımcısı Volkan Mutlu Coşkun atandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Orta Anadolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Serkan Işık ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Uluırmak başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.