Bal peteğinde ‘Allah’ lafzı video foto

Bal peteğinde ‘Allah’ lafzı video foto

Bingöl’ün Genç ilçesinde arıların, peteğe ‘Allah' lafzını işlemesi görenleri hayrete düşürüyor.

Genç ilçesinde emekli olduktan sonra 7 yıldır arıcılık yapan Ömer Üstün, ilçeye bağlı Yeşildere Mahallesinde arı kovanlarından bal peteklerini çıkarırken ilginç bir durumla karşılaştığını söyledi.

Arıların 3 kilogramlık bal peteğinde Arapça olarak 'Allah' yazısının bulunduğunu belirten bal üreticisi Üstün, bu durumun hem kendisini hem de görenleri hayrete düşürdüğünü, peteğin kendi kovanlarının içerisinden çıkmasının da büyük mutluluk verici olduğunu söyledi.

"Allah (cc) bizlere bir mucizeyi yaşattığı için mutluyum"

Allah’ın kendisine böylesi bir mucizeyi gösterdiği için mutlu olduğunu belirten Üstün, “7 yıldır arıcılık mesleği yapıyorum. Emekli olduktan sonra meşguliyet olsun diye arıcılığa başladım. Arıların sağımını yapmak için ekip tutmuştum. Çadırda sağım yaparken bir petekten Allah (cc) bizlere bir mucizeyi yaşattı. Arkadaşlardan biri bu peteği fark edince ‘Suphanallah bir bakın bu petekte böyle bir yazı var’ dedi. Biz de baktık ki gerçekten orijinal bir şekilde ‘Allâhu’ yazıyor. Kendi kendime bu da bir mucizedir dedim. Peteği arkadaşlarım istemesine rağmen kimseye vermedim. Düşündüm ki madem arılar peteğe ‘Allah’ yazısını yazdırmış kovanların içinde kalsın” şeklinde konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.