‘Bana AB’yi Anlat’ yarışmasının ödülleri verildi-foto

‘Bana AB’yi Anlat’ yarışmasının ödülleri verildi-foto

‘Öğrenciler AB’yi Öğreniyor’ projesi kapsamında, “Bana AB’yi Anlat” konulu resim, öykü ve slogan yarışmalarında, dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Müdürlüğü’nce ‘Öğrenciler AB’yi Öğreniyor’ Projesi yarışmaları kapsamında, ülke genelinde 7. 8. ve 9. Sınıf öğrencilerine yönelik ,“Bana AB’yi Anlat” konulu resim, öykü ve slogan yarışmalarına katılan öğrencilere, Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Düzenlenen ödül törenine Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, yarışmada dereceye giren öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı.

Ödül töreninde Öğrencilerle bir süre sohbet eden, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, proje koordinatörü M. Akif Kaya’dan yarışma hakkında bilgi aldı.

Ödül  töreninde kısa bir konuşma yapan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, belirli yaş aralığında bulunan öğrencilerin Avrupa Birliği’nin değerleri, politikaları ve temel haklara yönelik uygulamalar konusundaki bilgi düzeyini bu tür eğitim faaliyetler yolu ile artırmak istediklerini belirterek, öğrencilere hitaben; “Bu proje kapsamında gerçekleşen resim, slogan ve öykü yarışmalarında, ürettiğiniz değerlerle dereceye girmiş olmanızdan dolayı sizi kutluyorum, başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Çelik’in yaptığı konuşmanın ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Yarışmalarda birinci olanlara diz üstü bilgisayar, ikinci olanlara bisiklet ve üçüncü olanlara satranç takımı verildi. (İLKHA)




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.