Bandırma kutlu doğum etkinliği 2015 peygamber sevdalıları

Bandırma kutlu doğum etkinliği 2015 peygamber sevdalıları

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Bandırma’da Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörlüğü tarafından Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Kutlu Doğum programı düzenlendi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörlüğü’nce bu yıl ilk defa Bandırma’da gerçekleştirilen etkinlik, Bekir Çakmak Hoca’nın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp Mevlid-i Şerif ile devam etti.

Grup İkra sanatçıları Nurullah Aslım ve Bilal Örün’ün seslendirdiği ilahilerle devam programda açılış konuşmasını eğitimci Adnan Alınç yaptı.

Peygamber Sevdalıları Platformu’nun çıkış amacını ve faaliyetlerini anlatan Alınç, Türkiye genelinde geçtiğimiz yıl 320’den fazla Kutlu Doğum etkinliği yaptıklarını hatırlatarak bu yıl ise bu sayının köy, kasaba il ve ilçeler olmak üzere toplam 400’den fazla Kutlu Doğum etkinliği gerçekleştireceklerini belirtti.

Son olarak herkesi 26 Nisan İstanbul Yenikapı’da yapılacak Kutlu Doğum etkinliğe davet eden Alınç, sözü Mehmet Göktaş Hoca’ya bıraktı.

Daha sonra günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapan Mehmet Göktaş ise Peygamber Efendimiz Hz Muhammed’in her yönüyle iyi tanınmasına vurgu yaptı.

Peygamber Efendimizin gereği gibi tanınmadan iyi anlaşılıp sevilemeyeceğini ifade eden Göktaş, Peygamberin hayatından kesitler sunarak kadınlara verdiği öneme dikkat çekti.

Program Grup İkra’nın okuduğu ilahilerden sonra Abidin Gökhan Hoca’nın kapanış duasıyla sona erdi.İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.