Bankamatiklerde sivrisinek istilası

Bankamatiklerde sivrisinek istilası

Van'da akşam saatlerinde bankamatiklerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar, sivrisinek istilasıyla karşılaşınca neye uğradıklarını şaşırıyor.

VAN - Van’da akşam saatlerinde bankamatiklerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar, sivrisinek istilası yüzünden işlemlerini yapamadan geri dönüyor.

 

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde bulunan özel bankalara ait bankamatikler, akşam saatlerinden itibaren sivrisineklerin istilasına uğruyor. Bankamatiklerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar, sivrisinekler yüzünden zorlanırken, bazı vatandaşlar da işlemlerini yapamadan bankamatiklerden ayrılıyorlar.

 

Yetkililerin buna bir çözüm bulmasını isteyen vatandaşlar, belediyenin özellikle hastaneye yakın yerleri günlük olarak ilaçlaması gerektiğini söyledi.

 

Bankamatikleri genelde hastanede bulunanlar ile yoldan geçen paraya ihtiyaç duyan vatandaşların kullandığını belirten vatandaşlar, acil para ihtiyaçlarını karşılamak için ATM’lere geldiklerini ama sivrisineklerden dolayı tiksindiklerini bu yüzden de işlem yapamadan döndüklerini söylediler.


 

Vatandaşlar, yetkililerin ATM’lere bir çözüm bulmasını istedi.  (Hacı Yılmaz - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler