Sason'da başarıda Arkadaş Seçimi konulu konferans

Sason'da başarıda Arkadaş Seçimi konulu konferans

Batman’ın Sason ilçesinde iki lise öğrencilerine "Başarıda Arkadaş Seçimi" konusunda konferans verildi.

Batman’ın Sason ilçesinde bulunan Sason Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Sason Anadolu Lisesi öğrencilerine "Başarıda Arkadaş Seçimi" konusunda konferans verildi.

Sason Milli Eğitim Müdürlüğünün organizesiyle okulun konferans salonunda verilen konferansta konuşan "Başarıda Arkadaş Seçimi" kitabının yazarı Metin Özmen, başarıda arkadaş seçiminin önemini anlattı.

Başarılı olmak isteyen öğrencilerin mutlaka başarılı bir arkadaş grubunun olması gerektiğini belirten Özmen, yanlış arkadaş seçimi yüzünden birçok öğrencinin başarısız olduğunu söyledi.

Öğrencilerin arkadaş seçiminde dikkat etmeleri gereken konulara da değinen Özmen, yanlış arkadaş seçimi yüzünden öğrencilerin sigara, alkol, uyuşturucu, kumar gibi alışkanlıklara yöneldiğini ifade ederek kötü alışkanlıklardan korunmanın en önemli maddelerinden birinin de kötü arkadaştan korunmak olduğunu söyledi.

Konferanstan sonra "Başarıda Arkadaş Seçimi" kitabını imzalayan Özmen, konferansın çok verimli geçtiğini, konferansa emeği geçen Sason Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Çağlayan ile okul müdürleri Veysel Göktaş, Fatih Özmen  ve diğer idarecilere müteşekkir olduğunu belirtti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler