Başarılı imam hatip öğrencileri ödüllendirildi

Başarılı imam hatip öğrencileri ödüllendirildi

​Gaziantep’te okullarında başarılı olan imam hatip ortaokul öğrencileri kol saati ile ödüllendirildi.

Gaziantep’te okullarında başarılı olan imam hatip ortaokul öğrencileri, Şahinbey Belediyesi tarafından kol saati ile ödüllendirildi. 

Öğrencilere verdiği hediyeler ile eğitimi destekleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başarının teşviki ve ödüllendirilmesi adına vermiş olduğu hediyeler halkasına bir yenisini daha ekledi. Tahmazoğlu, başarılı imam hatip öğrencilerinee kol saati hediye etti.

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Şahinbey Belediyesi Adil Teymur İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen törene Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti MKYK üyesi Hatice Merve Tatar, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Ödül töreninde konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başarılı olan öğrencileri teşvik etmek amacıyla ödüllendirmeye devam ettiklerini söyledi.

Adil Teymur İmam Hatip Ortaokulu’nun yapılmasını bu ismi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istediği bilgisini veren Tahmazoğlu, “Şu an içinde bulunduğumuz okul özel bir okul. Çünkü bu okulun yapımını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan özellikle istedi ve bize üç ay içerisinde de bitirme talimatı verdi. Biz de Allah nasip etti ve üç ay içerisinde bu okulumuzu tamamladık. Aynı zamanda bu güzel okulumuzun isim babası da Cumhurbaşkanımızdır. Biz kendisine ‘okulun ismi ne olsun?’ diye sorduğumuzda kendisinin İstanbul imam hatipten öğretmeni olan Gaziantepli hemşerimiz rahmetli Adil Teymur'un adının bu okula konulmasını istedi. Biz de büyük bir şerefle bu okulun adının Adil Teymur koyduk."dedi.

Başarılı öğrencileri ödüllendirmeye her zaman devam edeceklerini de vurgulayan Tahmazoğlu, şunları söyledi:

“Bugün burada başarılı öğrencilerimize kol saat hediye ediyoruz. Başarılı olan okul birincisi, ikincisi ve üçüncüsü öğrencilere aralarında laptop, spor ayakkabısı ve bisiklet gibi çok güzel hediyeler veriyoruz. Yani, çalışmak öğrencilerimizden hediyesi bizden diyoruz. Biz öğrencilerimizden daha çok çalışıp, daha çok gayret etmelerini istiyoruz.”

Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, eğitime destek olduğu için Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür etti.

Şahinbey Belediyesi Adil Teymur İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Kartal, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu okulumuz yapılırken her aşaması ile yakından ilgilenmiştir. Okulun yapımından sonra Cumhurbaşkanımızın İstanbul İmam hatip Lisesi’nde öğretmeni olan Adil Teymur hocamızın ismini de okulumuza vererek vefa duygularını bu şekilde tamamlamış oldular. Kendisinden Allah razı olsun.”diye konuştu.

Konuşmaların ardından Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ak Parti MKYK Üyesi Hatice Merve Tatar ve Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe başarılı öğrencilere saatlerini hediye etti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.