Başbakan Davutoğlu MYK sonrası açıklama yapacak

Başbakan Davutoğlu MYK sonrası açıklama yapacak

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yarın saat 11.00’da Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından basın açıklaması düzenleyeceği öğrenildi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yarın saat 11.00’da Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından basın açıklaması düzenleyeceği öğrenildi. Kararın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki görüşmenin ardından gündeme gelmesi dikkat çekti.

Bu akşam saat 18.45 sıralarında Beştepe’de bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu'nun görüşmesi yaklaşık olarak 1 saat 40 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından yapılan açıklamada görüşmenin olağan bir görüşme olduğu belirtilirken görüşme sonrası AK Parti’nin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı düzenleyeceği ve toplantının ardından Davutoğlu’nun basın açıklaması yapacağı öğrenildi.

Yarın saat 11.00'da AK Parti Genel Merkezi'nde toplanacak olan MYK’da Davutoğlu’nun AK Parti Genel Başkanlığı’nı bırakacağı konuşuluyor. (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.