Başbakan Yıldırım'dan bayram mesajı

Başbakan Yıldırım'dan bayram mesajı

Başbakan Binali Yıldırım, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, bayramın İslam âlemine ve bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini diledi.

Kurban Bayramı münasebetiyle bir tebrik mesajı yayınlayan Başbakan Binali Yıldırım, bütün İslam âleminin bayramını tebrik ederken, bayramın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

"Sevgili vatandaşlarım, mübarek Kurban Bayramınızı, en içten duygularımla kutluyor; bayramın ülkemize,  İslam âlemine ve bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini diliyorum." diyen Başbakan Yıldırım, bayramların dayanışma ve paylaşım ruhu ile kardeşliği güçlendirdiği mübarek zamanlar olduğunu belirtti.

Başbakan Yıldırım, "Kalbi kırık bir insana ulaşmak, gönül almak, mazlum ve mağdurların yüzünü güldürmek bayramları diğer zamanlardan farklı kılan güzelliklerdir. Bu kutlu günlerde hac görevini ifa eden, Allah için kurban kesen ve kestiği kurbanı muhtaçlarla paylaşan bütün kardeşlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Hacılarımızın Haccını, kurban kesenlerimizin kurbanlarını Allah kabul eylesin. Sevgi ve merhametin bütün topluma yayıldığı, dargınlıkların son bulduğu ve ihtiyaç sahiplerinin gözetildiği huzur dolu bir bayram geçirmenizi diliyorum. Savaşların gölgesinde bayramı yaşamak durumunda olan İslam ülkelerinin, yaşadığı acıların bir an evvel son bulması ve mübarek bayramların huzur içinde idrak edilmesi en büyük arzumuzdur." temennisinde bulundu.

Bayram dolayısıyla yolculuğa çıkacak olanlara uyarılarda bulunan Yıldırım, son olarak şunları ifade etti:

"Gelecek nesillerin daha huzurlu bayramlar yaşaması için şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da ülkemizi her alanda daha çok güçlendireceğiz. Bu duygularla, bütün vatandaşlarımın ve bütün İslam dünyasının Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Bayram esnasında yolculuğa çıkacak olan vatandaşlarımızın araçlarını azami dikkatle kullanmalarını ve mutlaka trafik kurallarına riayet etmelerini, 'yolların kralı olmaz, kuralı olur' sözünü tekrar hatırlatarak, sevdiklerine sağ salim ulaşmalarını diliyorum." (Mustafa Kaynak - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler