Başbakanlık Soysal cinayetini araştıracak

Başbakanlık Soysal cinayetini araştıracak

17 yıl önce kaçırılıp vahşice katledilen Cevzet Soysal'ın oğlu Mücahid Soysal, Başbakanlığın kendisini arayarak cinayeti yakın takibe aldıklarını, gerekli araştırmaları yapacaklarını bildirdiğini söyledi.

Cevzet Soysal dosyası nihayet Başbakan Davutoğlu’nun masasında. Başbakanlık cinayet dosyasıyla ilgili Cevzet Soysal’ın oğlu Mücahid Soysal’dan detaylı bilgi istedi.

 

Emniyetin içine yuvalanan 'Paralel' polislerce kaçırılıp katledilen Cevzet Soysal’ın oğlu Mücahid Soysal, Başbakanlığın kendisini arayarak cinayeti yakın takibe aldıklarını, gerekli araştırmaları yapacaklarını bildirdiğini söyledi.

 

 

Başbakanlıktan kendisini aradıklarını açıklayan Cevzet Soysal’ın oğlu Mücahid Soysal, “Geçen hafta sonu Batman’a gelen Başbakan’a babamın mezar yerinin bulunması için başvuruda bulunarak konuyla ilgili bir bilgi notu vermiştim. Başbakan Davutoğlu, ilgileneceğine dair söz vermişti. Davutoğlu Ankara’ya döndükten sonra önceki gün Başbakanlıktan beni aradılar. Babamın kemiklerinin bulunması ve cinayet dosyasıyla ilgili benden daha geniş bilgi istediler. Ben de verdim. Başbakanlıktan beni arayan kişi cinayet dosyasını yakın takibe aldıklarını, gerekli araştırma ve incelemeyi yapacaklarını söyledi.” dedi.

 

Babasının mezarının bulunması için ne gerekiyorsa yapacaklarını, işi sonuna kadar götürme konusunda kararlı olduklarını belirten Soysal, cinayetin bir an önce aydınlatılmasını ve babasının mezarının bulunmasını istedi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.