Başına gaz fişeği isabet eden çocuk taburcu edildi

Başına gaz fişeği isabet eden çocuk taburcu edildi

BDP mitingi sonrasında çıkan olaylarda başına gaz fişeği isabet eden Mehmet Ezer, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

DİYARBAKIR- Silvan’da BDP mitingi sonrasında çıkan olaylarda başına isabet eden gaz fişeğiyle nedeniyle yaralanan 10 yaşındaki Mehmet Ezer, tedavi gördüğü Dicle Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi Beyin Cerrahi Bölümü'nden taburcu edildi.

 

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Sait Alan, Ezer'in sağ kulak arkasında 3 santimetrelik bir çökme ile 2-3 santimetrelik bir kesinin bulunduğunu belirterek, genel durumunun iyi olduğunu bildirmişti.

 

Bu arada Ezer'in yaralanmasıyla ilgili olayı araştırmak üzere İçişleri Bakanlığı'nca görevlendirilen 2 müfettişin, incelemelerini tamamlayarak, ilçeden ayrıldıkları bildirildi.

 

Konu ile alakalı olarak İLKHA’ya konuşan Mehmet Ezer’in Babası Nazmi Ezer; “Olayın olduğu gün mitigten yeni eve gelmişken  bize haber geldiğinde oğlumu hastaneye kaldırmışlardı, onu ilk gördüğümde kafası kanlar içinde tanınamamaz hale gelmişti.

 

Silvan Devlet Hastanesinde gerekli müdahale yapıldıktan sonra onu DÜ Tıp Fakültesine götürdük orda bize ilk önce yoğun bakım ünitesinde yer olmadığını söylediler Milletvekillerinin araya girmesiyle Yoğun Bakım ünitesinde  4 gün boyunca tedavi altına alındı.

 

Oğlumun başına gelen bu olay inşallah son olur halkımız bir daha böyle acılar görmesini istemiyorum halkımız yeterince bu acıları çekmiş inşallah bu son olur.” şekline konuştu.

 

Ezer, “Allah’u Teala Hz Muhammed Mustafa hatırına oğlumuzu bizlere bağışladığı için binlerce defa şükürler olsun.” İfadelerini kullandı. (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.