"Basına yönelik bu tavırlar kabul edilemez"

"Basına yönelik bu tavırlar kabul edilemez"

Köklü Değişim Dergisi Diyarbakır temsilciliğinden bir heyet İlke Haber Ajansı muhabiri Ali Adiyaman'ın PKK tarafından kaçırılması dolayısıyla İLKHA'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

DİYARBAKIR  -  Köklü Değişim Dergisi Diyarbakır temsilciliğinden bir heyet İlke Haber Ajansı'nı (İLKHA) ziyaret ederek, gazeteci Ali Adiyaman’ın PKK tarafından kaçırılmış olmasını üzüntüyle karşıladıklarını ve her ne olursa olsun bir gazetecinin kaçırılmış olmasının kabul edilmez bir durum olduğunu söyleyerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Köklü Değişim dergisi yazarlarından Aydın Usalp ile beraber Köklü Değişim Dergisi Diyarbakır temsilcisi Burhan Ercan’ın katıldığı ziyarette konuşan İlke Haber Ajansı Genel Müdürü Mahmut İrtem,  bu saldırılardan dolayı toplumda bir tedirginlik meydana geldiğini ve PKK’nin bu tavrının toplumun faydasına olmayacağını belirtti.

Ali Adiyaman ve ailesinin yaşadıkları hakkında kısa bir bilgilendirmede bulunan İrtem, sağduyu sahibi herkesin PKK’nin bu tavrı karşısında durması gerektiğini ve yapılan haksızlıklara karşı durması gerektiğinin altını çizdi.

Ziyaret, Ali Adiyaman’ın bir an önce bırakılması temennisiyle son buldu. (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.