Batman bağımsız Hür Adayı Aydın Gök seçim çalışmasına start verdi foto

Batman bağımsız Hür Adayı Aydın Gök seçim çalışmasına start verdi foto

Bağımsız milletvekili adaylarından Batman Hür Adayı Aydın Gök, seçim çalışmalarına Ayrancı Köyü ile başladı.

Batman’ın bağımsız Hür Adayı Aydın Gök seçim çalışmasını, HÜDA PAR İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve partili yetkilileri ile birlikte yerel seçimlerde kendilerine büyük destek veren Beşiri’nin Ayrancı (Déra Qira) Köyü’nden başlattı.

Köy halkı ve ileri gelenleri ile bir araya gelen Aydın Gök, geçen yıl yapılan yerel seçimde verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ederek, seçim çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Muhtar ve köy halkı ile bir süre sohbet eden Gök, “Parti olarak seçime girmek isterdik. Ancak %10’luk zulüm barajı nedeniyle bağımsız olarak seçimlere girme kararı verdik. Hür adaylar olarak halkımıza hak ettiği hizmeti vermeye çalışacağız. Sahipsiz Batman adına, Kürt meselesi adına, Türkiye ve İslami muhalefet adına Mecliste söyleyecek sözümüz vardır” dedi.

Köy Muhtarı Talat Aktaş ve köyün ileri gelenleri yapılan ziyaretten memnuniyetlerini dile getirerek, “Hür Aday Aydın Gök’ü yakinen tanıyoruz, dürüstlüğüne, samimiyetine ve hizmet edeceğine olan inancımız tamdır. Kendisine başarılar diliyoruz ve inşallah kendisini Vekil olarak Mecliste göreceğiz.” dediler.

Bağımsız aday Aydın Gök son olarak, köyün sorun ve sıkıntıları ile ilgili köy halkıyla sohbet edip sorunlarını dinledi.















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.