Batman Beşiri'de yüzlerce öğrenciye hediye dağıtıldı

Batman Beşiri'de yüzlerce öğrenciye hediye dağıtıldı

Batman’ın Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü beldesinde bulunan yüzlerce öğrenciye, Türk Hava Yolları tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Batman’ın Beşiri (Qubîn) ilçesine bağlı İkiköprü (Aviskê) beldesinde bulunan yüzlerce öğrenciye Türk Hava Yolları (THY) Batman Müdürlüğü tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Hediye dağıtım törenine Beşiri Kaymakamı Mustafa Maslak, Beşiri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ubeydullah Aydın, THY Batman Müdürü Melih Torlak, THY Pazarlama Temsilcisi Masum Keserci, İkiköprü ilk ve ortaokul müdür ve öğretmenleri ile öğrenciler katıldı.

İkiköprü ilk ve ortaokullarına fotokopi makinası, sporda başarılı olmuş, 30 öğrenciye spor eşofmanı, ayakkabı, tişört ve şapka ile okulda bulunan yaklaşık 400 öğrenciye THY'nin özel tasarımı olan nostaljik oyuncaklar dağıtıldı.

Yapılan tören sonrası konuyla ilgili İLKHA muhabirine konuşan Beşiri Kaymakamı Mustafa Maslak, “Bugün burada Türk Hava Yolları'mızın destekleriyle İkiköprü okulumuzda hediye dağıtım töreni gerçekleştirdik. Ben bu anlamda Türk Hava Yolları'mızda çalışan yetkili arkadaşlarımıza ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Çocuklarımızın mutluluğu, eğitim hepimiz için önceliklidir. Hepimiz ilçemiz ve beldemiz için çabalıyoruz. Bu anlamda öğrencilerimizin emeğine katkıda bulunan Türk Hava Yolları'ndaki yetkili arkadaşlarımıza ilçemiz ve beldemiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmasının devamında Maslak, “İnşallah bu bir farkındalık oluşturur. Bu anlamda, çocuklarımızın iyi bir gelecek sahibi olması noktasında katkıda bulunmak isteyen herkesi beldemize ve ilçemize bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

İkiköprü Ortaokulu Müdürü Mesut Nas ise şunları söyledi: “Türk Hava Yolları'na çok teşekkür ediyoruz. Okulumuzun fotokopi makinasına, sporcularımızın da eşofman takımı, spor ayakkabı gibi spor malzemelerine ihtiyacı vardı. Öğrencilerimiz kırsal alanda oldukları için çoktandır hediye görmemişlerdi, hediyeler çocuklarımızı çok mutlu etti. Tüm bu ihtiyaçları karşıladığı için ülkemizin güzide bir şirketi olan Türk Hava Yolları'na çok teşekkür ederiz. Hem ortaokulumuza hem de ilkokulumuza hediyelerimizi dağıttık. İki okul adına da teşekkür ederim.”

Hediye alan öğrencilerden Binali Kıyanç ile Seher Akdaş, dağıtılan hediyelerden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek Türk Hava Yolları yetkililerine teşekkür etiler.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.