Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne örnek oda

Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne örnek oda

Batman Bölge Devlet Hastanesi, yatan hastalar için bir odayı yeniden dizayn ederek örnek oda oluşturdu. Oda beğenilirse, diğer odalarda aynı şekilde dizayn edilecek.

BATMAN - Batman Bölge Devlet Hastanesi, yatan hastalar için bir odayı yeniden dizayn etti. Yapılan bu oda çalışan, hasta ve hasta yakınlarının beğenisine sunuldu. Gerekli destek ve beğeni gördüğü takdirde bütün odaların bu özel oda gibi dizayn edileceği açıklandı.

 

Batman Bölge Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. İdris Yıldırım, Bölge Devlet Hastanesi’nde 150’yi aşkın yatan hasta odasının bulunduğunu, bu odaların kalitesini yükseltmek için bir çalışma başlattıklarını söyledi.

 

Yıldırım, “Bölge hastanemizde yatan hasta odalarımıza yeni bir boyut kazandırmak için bir çalışma başlattık. Öncelikle bir odayı dizayn ettik. Yeniden düzenlediğimiz bu odayı hasta ve hasta yakınlarının beğenisine sunduk. Geri bildirimler doğrultusunda diğer odalarımızı da komple yenileceğiz. Amacımız; yatarak tedavi gören hastalarımıza kendilerini evlerindeymiş gibi hissettirmek ve daha konforlu bir odaya kavuşturmaktır.” dedi.  (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.