Batman cazibe merkezi olacak foto

Batman cazibe merkezi olacak foto

Başbakan Yardımcılarını ve Ekonomi Bakanını ziyaret eden MÜSİAD heyeti, Batman'ın cazibe merkezi olacağını söyledi.

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve Batman Şube Başkanı Suad Özdemir’in de aralarında bulunduğu MÜSİAD yönetimi Başbakan Yardımcıları Mehmet Şimşek, Nurettin Canikli ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’yi makamlarında ziyaret ederek, Batman'da ve bölgede yaşanan sorunları aktardı.

Özdemir, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’e Batman’ın bölgenin cazibe merkezi haline gelebilmesi için destek sözü aldıklarını belirterek, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’ye yapılan ziyarette ise Batman Organize Sanayi bölgesinde yaşanan yer sıkıntısının giderilmesi için acil olarak eylem planı geliştirilmesi gerektiğini aktardıklarını kaydetti. Başbakan Yardımcısı Canikli, Organize Sanayi Bölgesindeki sıkıntıların giderilmesi noktasında üzerlerine düşeni fazlasıyla yapacaklarını belirtti.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’ye yapılan ziyarette de Özdemir, bankaların iş adamlarına krediler konusunda ciddi sorunlar çıkardığını ileterek, Bakandan konunun takipçisi olacaklarına dair destek sözü aldıklarını belirtti.

Özdemir ve beraberindeki heyet daha sonra Şube başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen MÜSİAD Başkanlar toplantısına katıldı.  (İLKHA)






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.