Batman’da bazı yollar yarın trafiğe kapatılacak

Batman’da bazı yollar yarın trafiğe kapatılacak

​"Halk Koşusu ve 2'nci Uluslararası Yarı Maratonu Koşusu" dolayısıyla Batman’da yarın belirli saatlerde bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Halk Koşusu ve 2'nci Uluslararası Yarı Maratonu Koşusu" dolayısıyla havalimanından kent merkezine kadar yolun tek şeritli, kent merkezinden belediye önüne kadar yolun geliş ve gidişi düzenlenecek koşu kapsamında tamamen trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Açıklamada, "Batman Valiliği, Batman Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan 'Halk Koşusu ve 2'nci Uluslararası Yarı Maratonu Koşusu'18 Mart Pazar günü saat 09.00’dan itibaren başlayacaktır. İlimiz merkez Güneşli köyünden başlanarak, Batman-Kozluk Yolu Havalimanı Kavşağından Soraçan Kavşağına kadar (Batman merkezden Kozluk istikametine) trafik yolun karşı şeridinde geliş ve gidiş olarak verilecektir. Soraçan Kavşağından Batman Belediyesi önüne kadar yolun geliş ve gidişi düzenlenecek koşu kapsamında tamamen trafiğe kapatılacaktır." denildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.