Batman’da hatalı park denetimleri sıklaştı

Batman’da hatalı park denetimleri sıklaştı

​Batman’da trafik polisleri, Batman Bölge Devlet Hastanesi civarında hatalı park eden sürücülere yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Batman’ın en büyük sorunlarından olan trafik sorununun önüne geçmek için trafik ekipleri denetimlerini arttırdı. Trafik polisleri tarafından özellikle Batman Bölge Devlet Hastanesi civarındaki trafiği rahatlatacak uygulama yapıldı.  

Batman’ın trafik yoğunluğu fazla olan yerlerden Batman Bölge Devlet Hastanesi civarında; yaya geçitlerinde, duraklarda, çift taraflı park eden ve uyarı levhalarına uymayarak trafik akışını olumsuz yönde etkileyen sürücülere ceza yağıyor. Trafik polisleri hastane civarında hatalı parkların önüne geçebilmek için kural ihlali yapan sürücülere para ve araç çekme ceza uyguluyor.

Yapılan uygulamalarla trafik kazalarının önlenmesi ve trafik akışının düzenli bir şekilde akması sağlanmaya çalışılırken, bu uygulamaların aralıksız devam edeceği belirtildi.

Batman Bölge Devlet Hastanesi civarında trafik polisleri tarafından yapılan denetimlerde günde ortalama 50 araca para cezası verilirken, yaklaşık 15 aracın da çekildiği belirtiliyor. (M. Sait Çelik- İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.