Batman'da hırsızlık iddiasıyla biri kadın 2 şüpheli tutuklandı

Batman'da hırsızlık iddiasıyla biri kadın 2 şüpheli tutuklandı

Batman'da gasp ve evden hırsızlık yaptığı iddia edilen biri kadın 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünün yazılı açıklamasında, dolandırıcılık, gasp ve hırsızlık yaptığı belirtilen 6 kişi ile uyuşturucu bulunduran 3 şüphelinin gözaltına alındığı, bunlardan biri kadın 2 şüphelinin ise tutuklandığı belirtildi.

Açıklamada, Ziya Gökalp Mahallesi ile Yeni Mahalle'de 2 kişinin cep telefonu ile bin TL'sinin yağmalanması olayını gerçekleştirdiği tespit edilen yaşı küçük bir şüphelinin gözaltına alındığı, bunun, tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildiği bildirildi.

Yine Belde Mahallesi'ndeki bir ikamette meydana gelen 2 adet dizüstü bilgisayar ile bir sırt çantası hırsızlığını gerçekleştirdiği tespit edilen 2 şüpheli kadının suçüstü yakalandığının aktarıldığı açıklamada, şüphelilerden birinin sevk edildiği adli makamlarca tutuklandığı, diğeri hakkında ise adli kontrol kararı uygulandığı kaydedildi.

Bir araç kiralama firmasından kiralanan 2 ayrı aracın süresi dolmasına rağmen firmaya teslim edilmediği ihbarının alınması üzerine yapılan çalışmalarda, bahse konu 2 araç ile birlikte 3 şüphelinin yakalandığının ifade edildiği bir diğer açıklamada, gözaltına alınan şüphelilerin tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildikleri belirtildi.

Öte yandan, tren garı içerisinde ve çevresinde biri yabancı uyruklu olmak üzere 3 kişinin yapılan üst aramasında toplam 26 gram esrar ele geçirildiğinin bildirildiği açıklamada, konuyla ilgili olarak gözaltına alınan bu şüpheliler hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçlarından adli tahkikat başlatıldığı kaydedildi. (İLKHA)







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.