Batman’da özel okul müdürleriyle toplantı yapıldı

Batman’da özel okul müdürleriyle toplantı yapıldı

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, il merkez ve ilçelerinde eğitim veren özel okul müdürleriyle bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran başkanlığında gerçekleşen toplantıya ilde eğitim veren özel okul müdürleri katıldı.

Özel öğretim kurumlarını önemsediklerini, özel ve resmi okulları arasında bir fark görmediklerini söyleyen Kurtaran, “Hepimizin ortak hedefi nitelikli bir eğitimle manevi değerlere sahip bireyler yetiştirmektir. İnsan yetiştirme hedeflerinde iş birliği içinde olmamız şart, unutmamalıyız ki karşılıklı iş birliği başarıyı getirecektir. Eğitimciler olarak tek bir ferdi bile feda edemeyiz. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak özel okullarda daha çok öğrencinin eğitim görmesini arzuluyoruz. Son yıllarda ilimizdeki özel okul sayısında Bakanlığımızın teşviklerinin katkısıyla ciddi bir artış olmuştur ve bu sayı artmaya da devam etmektedir, ancak özel okullarda okuyan öğrenci sayısı henüz istediğimiz düzeyde değildir. Sizlere de de bu konuda çok iş düşmektedir.” diye konuştu. 

Toplantı okul müdürlerinin görüş ve önerileriyle devam etti. Toplantıda Maarif Müfettişleri Başkan Vekili Hamit Aydın ve özel öğretim kurumlarından sorumlu Şube Müdürü Cemal Konakçı da hazır bulundu.

Ayrıca Batman İl Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitim Planlama ve İşbirliği Komisyon toplantısı yeni Halk Eğitim Merkezinde yapıldı.

İLKHA











Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.