Batman’da Pazar günü elektrik kesintisi yaşanacak

Batman’da Pazar günü elektrik kesintisi yaşanacak

Batman’da 2 trafo merkezinde yapılacak yıllık bakım nedeniyle Pazar günü kısmi elektrik kesintisine gidileceği bildirildi.

Batman’ın bazı mahalle ve köylerinde 14 Şubat Pazar günü 2 trafo merkezinde yapılacak yıllık bakım nedeniyle 6 saat kısmi elektrik kesintisine gidileceği bildirildi.

TEİAŞ Batman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “TEİAŞ Batman Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan Batman 2 trafo merkezinde yer alan 34,5 kv kapalı şaltın bakım programları kapsamında yıllık bakımları yapılacaktır. TEİAŞ tarafından yapılacak olan bu çalışma kapsamında 14 Şubat Pazar günü 07.00-13.00 saatleri arasında Batman 2 TM’de yer alan Bank C (Tr5 ve Tr6)’dan beslenen fiderlere TEİAŞ tarafından enerji verilemeyecektir.” denildi.

Etkilenecek bölgeler şöyle sıralandı:

“Seyitler, Karşıyaka, Hürriyet, Çamlıca, Güneykent, Kuyubaşı TOKİ, Toki Goçer Evleri, Petrolkent, Akyürek, Huzur, Çarşı, Kısmet, 19 Mayıs, Aydınlıkevler, Yeni Mahalle, Beşevler, Yeşiltepe, İluh, Çay, Şirinevler, Meydan, Raman, Sağlık, Ziya Gökalp,  Pınarbaşı, Pazaryeri, Kültür, Gültepe, Çamlıtepe ve Belde mahallelerinde, Balpınar Beldesi, Karayün, Oymataş, Yeniköy, Kuyubaşı Köyü ve bağlı mezraları, Kayapınar beldesi ve köyleri, Batman Organize Sanayi Bölgesi, Batman Üniversitesi, aydınlatma hattı Çevre yolu üzeri körük kavşağına kadar ve Esentepe civarı” (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.