Batman Fıstık Üreticileri Birliği kuruldu

Batman Fıstık Üreticileri Birliği kuruldu

Fıstık kenti olma yolunda ilerleyen Batman’da Fıstık Üreticileri Birliği kuruldu.

Kısa bir sürede fıstık üretiminde önemli bir noktaya gelen Batman’da kurulan Fıstık Üreticileri Birliği, yönetim kurulu toplantısını yaptı.

2017 yılında kurulan ve 2018 Şubat ayında kongresini gerçekleştirecek olan Fıstık Üreticileri Birliği, yönetim kurulunun ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Birliğin Yönetim Kurulu Başkanlığına Vahdettin Altunç seçilirken, birliğin Başkan Yardımcısı Hifzullah Akdaş, Yönetim Kurulu Üyeleri ise Fırat Özdemir, Ümit Güneş ve Mehmet Şerif Akdaş oldu.

Yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda, birliğin Batman’a hayırlı olması temennisinde bulunuldu. Toplantıda, şubat ayında gerçekleşecek kongre sürecine hazırlık çalışmaları ile ilgili kararlar alındı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Birlik Başkanı Vahdettin Altunç, “Toplantımızda, üyelerimizin menfaati doğrultusunda birikmiş sorunlarının çözümü yolunda ivedilikle çalışmaya başlanmasına karar verilmiştir. İlimizde fıstık ekim alanlarının arttırılması yönünde çalışmalarımız şimdiden başlatılmıştır.” diye konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.