Batman Gaziantep kardeş oldu

Batman Gaziantep kardeş oldu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Batman’ın Kozluk ve Hasankeyf Belediyeleri “Kardeş Belediye” oldu.

“Kardeş Belediyecilik” çalışması ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Batman’ın Kozluk ve Hasankeyf belediyeleri “Kardeş Belediye” oldu.

“Kardeş Belediye” olma kararı ile ilgili olarak AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, Kozluk Belediye Başkanı M. Veysi Işık ile birlikte Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamında ziyaret etti.

Görüşmede Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yaptığı konuşmada, “Genel merkezimizin yaptığı, kardeş belediyecilik ile ilgili Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığında yapılan ve benim de bulunduğum toplantıda gönüllü olarak Batman’ımızın iki ilçesi olan Hasankeyf Belediyesi ile Kozluk Belediyesi’nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile “kardeş” olmasını talep ettim. Yakın zaman içerisinde, teknik bir ekip oluşturularak, iki güzide ilçemize göndereceğim. Teknik ekip burada tespit ettikleri eksiklikleri ve neler yapabileceğimizi belirledikten sonra, şahsım da bu ilçeleri ziyaret ederek, buralarda açıklamalarda bulunacağım. İnşallah imkânlar dâhilinde, bu iki ilçemize destek olacağız. Bu vesile ile bu “Kardeş Belediyecilik” çalışmasının hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi. (İLKHA)


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.