Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü yeni eğitim dönemine hazırlanıyor

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü yeni eğitim dönemine hazırlanıyor

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü yaptığı açıklamada 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılına yönelik, okullardaki bakım onarım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

14 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılına yönelik Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü yaptığı açıklamada, okullardaki bakım onarım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Yapılan açıklamada, “İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde eğitim veren okulların, yeni eğitim yılı başına kadar hazır hale getirtilmesi için, çalışmalar aralıksız devam ediyor. Müdürlüğümüz hali hazırda eğitim veren okulların durum tespitini, Ocak-2015 tarihinde başlatılan çalışmalarla tespit etmiş olup, orta ve büyük ölçekte bakım ve onarım gerektiren okulların, bakım ve onarım işi Batman İl Özel İdare kanalı ile belirlenmiş çalışma takvimi doğrultusunda, kamu ihale kanunu mevzuatı kapsamında devam etmektedir. Onarım gerektirmeyen ancak, bakım ve boyama ihtiyacı olan okullarda ise, Müdürlüğümüz aciliyet durumuna göre, mevcut imkânlara göre çalışmaları yürütmektedir.” denildi.

Kamu ihale şartları nedeniyle, oluşabilecek gecikmeler dışında, Batman merkez ve ilçelerde tüm okulların, Valiliğin desteği ile 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı başında hazır hale getirtilmesinin planlandığı ifade edildi.   (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.