Batman merkezli 3 ilde gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda 10 kişi tutuklandı

Batman merkezli 3 ilde gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda 10 kişi tutuklandı

Batman merkezli 3 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda FETÖ’den gözaltına alınan 26 kişiden 10’u tutuklanırken, 14 kişi ise serbest bırakıldı. 2 şüphelinin ise işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Batman merkezli 3 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda FETÖ’den gözaltına alınan 26 kişiden 10’u tutuklanırken, 14 kişinin serbest bırakıldığı, 2 şüpheli kişinin ise işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Valilik açıklamasında, “Batman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında; Konya ve Elazığ illeri ile beraber eş zamanlı yapılan operasyon sonucunda; 25 Bylock kullanıcısı olan toplamda 35 kişi hakkında yakalama ve gözaltı kararı kapsamında, 26 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış olup, 9 firari şüpheli şahıs hakkında arama çalışmaları devam etmektedir.” denildi.

Gözaltına alınan 26 şüpheliden 10 kişinin ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı ifade edilen açıklamada, 10 şüphelinin sevk edildiği mahkemece tutuklandığı, 4 şüphelinin de adli kontrol kararı ile serbest bırakıldığı kaydedildi.

Açıklamada, 2 şüphelinin ise işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.