Batman tanıtım günlerine hazırlanıyor

Batman tanıtım günlerine hazırlanıyor

23-26 Nisan tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan Batman tanıtım günleri için çalışmalar başladı.

Ankara Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak olan Batman tanıtım günleri için çalışmalarına aralıksız devam eden Batman Turizm ve Tanıtım Derneği (Bat-Der) ile özel bir firmayla gerçekleştirilecek olan tanıtım günlerine çok sayıda STK temsilcileri, kamu kurum kuruluşları, iş adamları, belediyeler ve sendikaların katılacağı öğrenildi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Bat-Der Başkanı Emin Bulut, “Tarih, kültür, turizm ve doğal güzelliklerimizi Ankara’ya yansıtarak Batman’ı Başkent’e taşımak istiyoruz. Batmanımızın var olan kötü imajını yıkmak adına başlattığımız bu büyük çalışmada bütün Batman halkını ve kamuoyunu destek olmaya davet ediyoruz.” dedi.

Batman Tanıtım Günlerinin organizasyonu üstlenen özel firma yetkilisi Ziya Çelik ise yaptığı açıklamada, “4 gün sürecek olan etkinlikte Medeniyetin beşiği Mezopotamya’dan Barışın Kardeşliğin Şehri Batman’a dönüşümünü Ankara’da yapacağımız tanıtımla çözüm sürecine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Batman bilincinin yerleşmesini sağlayacağına inandığımız bu büyük organizasyonda tüm Batman halkının desteğini arkamızda görmek istiyoruz. ‘Barış ve kardeşlik için el ele, Batman günlerine’ sloganıyla çıktığımız bu yolda, tüm Batmanlıları Ankara Atatürk Kültür Merkezinde yapacağımız Tanıtım Günlerine bekliyoruz.” dedi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.