Batman Umut-Der kutlu doğuma özel 200 aileye yardım yaptı video foto

Batman Umut-Der kutlu doğuma özel 200 aileye yardım yaptı video foto

Umut Kervanı Yardım Platformuna üye Batman Umut-Der Gıda Bankası, Kutlu Doğum ayı münasebetiyle 200 fakir aileye gıda ve kırmızı et yardımında bulundu.

Yaptığı faaliyetlerle Batmanlıların teveccühünü kazanan Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi olan Batman Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği (Umut-Der), Kutlu Doğum ayı münasebetiyle kentte bulunan 200 ihtiyaç sahibi aileye gıda ve kırmızı et yardımında bulundu.

Yaptıkları yardımlarla ilgili açıklamada bulunan Batman Umut-Der Genel Başkanı Halil Gergin, içinde bulunmuş oldukları manevi 3 aylar ve Kutlu Doğum ayına özel olarak kentte bulunan fakir ve yardıma muhtaç 200 aileye gıda ve kırmızı et yardımında bulunduklarını söyledi.

Gergin, “Umut-Der Gıda Bankası olarak elhamdülillah her ay periyodik olarak muhtaç, fakir ve yetimlere yardımlarımız aralıksız devam etmektedir. Kutlu Doğum ayı münasebetiyle 200 fakir aileye kırmızı et ve gıda yardımında bulunduk. Bundan sonra da inşallah aynı şekilde yüzlerce aileye yardımlarımız devam edecektir.” dedi.

Önümüzdeki Ramazan ayı ve üç aylar münasebetiyle daha çok fakir ve muhtaç ailelere ulaşmak için hayırseverlerden yardım beklediklerini vurgulayan Gergin, “Ramazan ayı ve üç aylar hürmetine bizler hayırseverlerden yardım beklemekteyiz. Hayırseverler yardım yaptıkları müddetçe bizlerde fakir, muhtaç ve yetimlere daha fazla ulaşma imkânı bulmuş olacağız. Onun için hayırseverlerin daha fazla infakta bulunmalarını tavsiye ediyoruz.” diye konuştu.

İLKHA













HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.