Batman Umut Kervanı 5 bin aileye yardım ulaştırmaya başladı

Batman Umut Kervanı 5 bin aileye yardım ulaştırmaya başladı

Batman Umut Kervanı, Ramazan ayında fakir, muhtaç ve yetim 5 bin aileye ulaştırmak üzere gıda yardımına başladı.

İnsani Yardım Eğitim ve Kültür Derneği Batman Umut Kervanı, bu Ramazan ayında da fakir ve muhtaç ailelere bir ay yetecek Ramazan paketlerini ulaştırmaya başladı.

Umut Kervanı, 5 bin aileye ulaştırmak üzere “Muhtaçlara Gıda Paketi Hediyeniz Olsun” sloganıyla Ramazan ayından önce hazırladığı gıda paketinin dağıtımını yapmaya başladı.

Ramazan ayı boyunca hayırseverlerden gelen yardımlarla maddi durumu düşük yetim ve fakir ailelere Ramazan paketlerinin dağıtımına devam edileceği belirtildi.

Muhtaçlara ulaştırılmak üzere günlerce hummalı bir şekilde hazırlık yaptıklarını ve hazırladıkları ramazan paketlerinin dağıtımına başladıklarını belirten Batman Umut Kervanı Genel Başkanı M. Ali Işık, “Batman Umut Kervanı olarak 2017 yılı Ramazan ayına özel olarak yapmış olduğumuz fakir ve muhtaç ailelere ulaştırmak üzere bize gelen yardımların paketleyip koli haline getirdik. Ramazan ayına girmemizle beraber yardım faaliyetlerimize başlamış olduk. 2017 yılı içerisinde ramazan ayında toplamda 5 bin aileye gıda yardımı yapmayı hedefliyoruz.” dedi.

“Yardımlarımız sınırlı kalmayacak”

Hayırseverlerin yapacağı yardımlarla daha çok fakir ve muhtaç aileye ulaşabileceklerini vurgulayan Işık, “Bizim yardım kolilerimizin maliyeti 60 TL’dir. Herkes dahi kendini bu konuda biraz sıkıştırırsa bu 60 TL’yi karşılayabilecek gücü olduğu kanaatindeyiz. Eğer herkes bu konuda bize destek olursa biz rahat bir şekilde 5 bin aileye ulaşacağımıza inanıyoruz. Ayrıca ramazan ayına özel olarak özellikle dul ve yetimlere yönelik iftar programı yapmayı hedefliyoruz. Muhtaçlara yönelik yardımlarımız sınırlı kalmayacak ramazan ayından sonra da devam edecektir.” diye konuştu.

Kendilerine yardım yapılan ailelerde aldıkları yardımla bir nebzede olsa bu ayda ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirterek, kendilerine yardım elini uzatan Umut Kervanına dualarda bulundu. (M. Fatih Akgül-İLKHA)
























 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler