Batman Valisi ziyaretlerine devam ediyor

Batman Valisi ziyaretlerine devam ediyor

Batman Valisi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Özel İdaresini ziyaret etti, Özel Harekat Polisleriyle ise iftarda bir araya geldi.

Batman Valisi Ahmet Deniz İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ve İl Özel İdaresini ziyaret etti, Özel Harekat Polisleriyle ise iftarda bir araya geldi.

Vali Ahmet Deniz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. 

Vali Deniz’i İl Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde İl Milli  Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Maarif Müfettişleri Başkanı, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri karşıladı.

Müdürlük binasına geçen Vali Deniz, burada İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ile bir süre görüştükten sonra toplantı salonuna geçerek, yetkililerden yürütülen çalışmalarla ilgi bilgi aldı.

Toplantı salonunda müdürlük yöneticileriyle bir araya gelen Vali Deniz’e İl  Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran tarafından brifing verildi.

Vali Deniz, Batman'da eğitim kalitesinin artırılması için gerekli çalışmaların hızlandırılmasını vurgulayarak, gerek üniversite sınavlarında (YGS ve LYS), gerekse orta öğretime geçiş sınavlarında (8. Sınıf öğrencilerinin girdiği ortak sınav) Batman Türkiye ortalamasının üzerine çıkarılması için, okul idaresi, öğretmen ve ailelerin işbirliği içinde çaba harcaması gerekliliğine ifade etti.

Vali, İl Özel İdaresini ziyaret etti

Daha sonra Vali Ahmet Deniz, İl Özel İdaresi’ni ziyaret ederek, yürütülen çalışmalarla hakkında yöneticilerden bilgi aldı.

İl Özel İdaresi bahçesinde Vali Deniz’i, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Abdulkadir Özer, Genel Sekreter Yardımcıları ve birim müdürleri karşıladı.

Karşılamanın ardından İl Özel İdaresi toplantı salonuna geçen Vali Deniz, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Abdulkadir Özer ve İl Özel İdaresi birim müdürlerinden yürütülen projeler hakkında bilgi aldı.

Toplantının sonunda Vali Deniz, kurumlar arası koordinasyonun sağlamasının önemli olduğuna dikkat çekerek, kırsal yerleşim alanlarına yapılan hizmetlerin yanı sıra İl Özel İdare bütçesiyle yürütülen diğer projelerin denetimi ve takibinin titizlikle yapılmasını istedi.

Toplantıdan sonra Vali Deniz, İl Özel İdaresi yerleşkesinde bulunan spor tesislerinde incelemelerden bulunduktan sonra buradan ayrıldı.

Son olarak Vali, Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli polis memurları ile iftar yemeğinde buluştu.

Özel Harekat  Kampüsünde düzenlenen programa, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, şube müdürleri  ile Özel harekat Şubesinde görevli polisler katıldı.

İl Emniyet Müdürü Denizci ve birim müdürleri tarafından karşılanan Vali Deniz,  Özel Harekat Şubesinin yemekhanesinde polis memurlarıyla bir araya geldi. (İLKHA)





























HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.