Batman’da 2 cinayet

Batman’da 2 cinayet

Batman merkezde dün gece ve bugün iki ayrı cinayet işlendi.

Batman’da yaşanan iki ayrı olayda 2 kişi hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı.

Batman merkez Belde Mahallesi’nde gece geç saatlerde bir eve girmek isteyen hırsızlar mahalleli tarafından fark edilince mahalleli ile hırsızlar arasında kovalamaca yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, kovalamaca esnasında mahalle sakinlerinden 61 yaşındaki Hasan Akın hırsızlar tarafından kalbine aldığı bıçak darbesi ile öldürüldü. Hayatını kaybeden Akın’ın cenazesi Batman Bölge Devlet Hastanesine morguna kaldırıldı.

Yaşanan olay sonrası mahalleli üç hırsızdan ikisini yakaladı. Kaçmayı başaran hırsızlardan diğeri ise kayıplara karıştı. Yakalandıkları esnada darp edilen 2 hırsız, Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden Hasan Akın’ın yakınları ise hastanede yaralı hırsızlara saldırdı. Araya giren polis, hastanedeki kargaşanın büyümesini engelledi.

Öte yandan bugün öğle saatlerinde Yavuz Selim Mahallesi Korık Caddesi üzerinde iki grup arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan tartışma, kısa sürede yerini kavgaya bıraktı. Silahların çekildiği kavgada Suriye uyruklu ismi öğrenilemeyen bir kişi hayatını kaybetti.

Ayrıca, Suriyeli Meyuf Sultan (22) isimli bir kişi ise ağır yaralandı. Yaralı Suriyeli kaldırıldığı Bölge Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Çıkan her iki olayla ilgili polis tahkikat başlattı. (M. Sait Çelik – İLKHA) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.