Batman'da aracından indirilen sürücü darp edildi

Batman'da aracından indirilen sürücü darp edildi

Batman'da silahlı saldırganlar tarafından aracı durdurulan sürücü, araçtan indirilerek darp edildi.

BATMAN - Batman’ın Bahçelievler Mahallesi’nde aracı durdurulan bir kişi, kimliği henüz öğrenilemeyen eli silahlı bazı şahısların saldırısına uğradı. Olay saat 12.45 sıralarında Bahçeli Evler Mahallesi Ömer Muhtar Bulvarında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, ismi henüz öğrenilemeyen 72 AT 267 plakalı otomobil sürücüsünün aracı, henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü kimliği belirsiz silahlı kişiler tarafından durduruldu.  Silahlı saldırganlar, durdurdukları otomobil sürücüsünü dışarı çıkarmak istedi. Araç sürücüsü dışarı çıkmak istemeyince eli silahlı kişiler, otomobilin camlarını kırarak sürücüyü zorla dışarı çıkardılar.

Elinde silah bulunan bir şahıs, zorla dışarı çıkarılan otomobil sürücüsünün kafasına silahın dipçiği ile vurarak kafasının kırılmasına neden oldu. Saldırganlardan biri havaya ateş ederek vatandaşları oradan uzaklaştırmak istedi. Daha sonra eli silahlı kişiler, yaralı şahsın otomobiline zarar verdiler.

Ardından olay yerine gelen ambulansla yaralı şahıs, Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Saldırganlardan biri olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı. Ancak gözaltına alınan saldırganın daha sonra arkadaşları tarafından polis aracından indirilerek kaçtığı iddia edildi.  (M.Fatih Akgül - İLKHA)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.