Batman’da elektrik kesintisi uyarısı

Batman’da elektrik kesintisi uyarısı

Batman’da yapılacak çalışmalar nedeniyle Salı ve Çarşamba günleri kısmi elektrik kesintisine gidileceği bildirildi.

Batman’ın bazı köy ve mahallelerinde 10-11 Mayıs Salı ve Çarşamba günlerinde yapılacak çalışmalar nedeniyle 4 saat elektrik kesintisine gidileceği bildirildi.

TEİAŞ Batman 16. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bakım çalışmaları kapsamında servis harici olacak fiderlerin isimleri, tarihleri ve saatleri etkilenecek bölgeler belirtildi.

Enerji verilemeyecek ve etkilenecek bölgeler şöyle sıralandı: “10 Mayıs Salı günü 09.00-13.00 saatleri arasında Hasankeyf Fideri (Hasankeyf ilçesi hariç): Binatlı Han, Binatlı Kolbaşı, Yolveren, Demirbilek ve Çeşmebaşı Mezralarında elektirik kesintisi yaşanacak. Aynı gün 15.00-16.30 saatleri arasında Beşiri Fideri Beşiri merkez ve bağlı köyler elektrik kesitisin yaşanacak.  11 Mayıs Çarşamba günü 10.30-12.00 saatleri arasında Binatlı Fideri: Binatlı, Akça, Recepler, Çayüstü, Çevrimova köyleri-bağlı mezralar ve Ticari işyerlerinde elektrik kesintisi yaşanacak. Ayrıca 11 Mayıs Çarşamba  günü 09.00-10.30 saatleri arasında Yukarı Salat Fideri Akoba, Diktepe, Demir mezrası, Yeni Köy ve Akbaş Köyü’nde elektrik kesintisi yaşanacaktır.” (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.