Batman’da günlük kiraya verilen evlere baskın

Batman’da günlük kiraya verilen evlere baskın

Batman’da fuhuş ve uyuşturucu yuvası haline gelen günlük evlere yönelik yapılan baskında 47 ev kontrol edilirken, evleri kiraya veren 29 şahsa ise toplamda 10 bin 382 TL para cezası kesildi.

Mustazaflar Cemiyeti Batman Şube Başkanlığınca açıklama yapılıp "Günlük evler aileyi tehdit ediyor" başlığıyla İLKHA’nın gündeme getirdiği son zamanlarda fuhuş ve uyuşturucu yuvası haline gelen saatlik ve günlük kiraya verilen evlere yönelik baskın yapıldı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, günlük evlere yönelik yapılan baskında 47 ev kontrol edilirken, evleri kiraya veren 29 kişiye toplamda 10 bin 382 TL para cezası kesildiği bildirildi.

Emniyet açıklamasında, “İlimizde bulunan rezidans, apart daire ve stüdyo daire şeklindeki evlerin günübirlik olarak  kiraya verilirken yasal sorumlulukların yerine getirilmediğinin tespiti üzerine Asayiş Şube Müdürlüğümüz koordinesinde diğer şube müdürlüklerimizin de katılımıyla günübirlik kiralık evlere yönelik olarak düzenlenen operasyonda ilimizde bulunan 47 ev ile bu evlerde bulunan 29 şahıs kontrol edilmiş toplam 10 bin 382 Türk Lirası idari para cezası uygulanmıştır.” denildi.(İLKHA) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.