Batman'da Halepliler için kermes

Batman'da Halepliler için kermes

Batman'da Düşünce ve İnanç Platformu ve İHH öncülüğünde Suriye'ye yardım kermesi düzenlendi.

Suriye'nin Halep kentinden göç edenler için başlatılan yardım kampanyaları devam ediyor. Bu kapsamda Batman'da bir kermes açıldı.

"Halep'e Yol Açın, İnsanlık Ölmesin" kampanyası kapsamında Suriye için acil yardım merkezi açtıklarını belirten Batman İHH İnsani yardım Vakfı Başkanı Hüseyin Şansi, Diyarbakır Caddesi'nde açılan acil yardım toplama merkezinde 2 günlük gıda ve yemek kermesi açtıklarını, kermese katkı sunan herkese müteşekkir olduklarını ve tüm duyarlı vatandaşları kermese beklediklerini belirtti.

"Suriye için acil bir çağlı vardı, biz de Batmanlılar olarak elimizden gelen desteği vermeye geldik." diyen Beyazay Derneği Batman Şube Başkanı Ayla Işık, "Gerek İHH'nın ve gerekse diğer sivil toplum kuruluşlarının büyük bir katkısı oldu. Bu duyarlılığı gösteren bütün vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Bizim ümmet olarak zor durumda olan Müslüman kardeşlerimiz için üstümüze ne düşüyorsa yardımcı olmamız lazım. Kardeşlerimiz dardayken ümmet olarak birbirimizin elini tutmamız lazım." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler