Batman'da hastanede yatan annelere gül dağıtıldı foto

Batman'da hastanede yatan annelere gül dağıtıldı foto

Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi Kadın Komisyonuna üye kadınlar, anneler günü münasebetiyle önce basın açıklaması yaptılar, ardından Kadın Doğum Hastanesinde yatan annelere gül dağıttılar.

Batman Öğretmenevi kafeteryasında basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Batman Şubesi Kadın Komisyonu, Anneler Günü münasebetiyle basın açıklaması yaptı.

Komisyon adına açıklamayı okuyan Kadın Komisyonu Başkanı Nebahat Doğukurt, "Anneler huzurlu olursa bütün millet huzurlu olur. Anneler sevinir, gülerse bütün ülke sevinir, güler. Anneler ağlarsa, ağlıyorsa bütün ülke de ağlar." dedi.

Her günün anneler günü olması gerektiğini belirten Doğukurt, “Günümüzde kadına yönelik saygısızlığın ve şiddetin boy gösterdiğini ne yazık ki hepimiz görmekteyiz. Ahlaki ve insani yozlaşmanın en hazin kanıtı olarak sık sık karşımıza çıkan kadına şiddet olaylarının önüne geçilmesi, bu yönde tedbir alınması elzemdir.” ifadelerini kullandı.

Ülke ve millet olarak mutluluğun yolunun annelere değer vermekle olabileceğini söyleyen Doğukurt, “Bir ülkenin mutlu olabilmesinin yolu annelerin yüreklerini kazanmaktan, yüzünü güldürmekten, onlara huzurlu bir ortam oluşturmaktan geçer. O yüzden annelerimizi mutlu etmek, onların yüreklerini sevgiye doyurmak, nefes aldığımız her günde, annelerimizin merhametine, şefkatine ve ilgisine layık olmaya çalışmak, hepimizin öncelikli görevi olmalıdır. Varlıklarını hiçbir değerle ölçemeyeceğimiz annelerimizin, anneler gününü kutluyor, şefkatlerine merhametlerine ve dualarına her zaman muhtaç olduğumuzun bilinciyle tüm annelerimize hayırlı bir ömür diliyoruz." dedi.

Basın açıklamasından sonra Batman Kadın Doğum Hastanesine giden Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi Kadın Komisyonuna üye kadınlar, hastanede yatan annelere gül dağıttılar. Gül dağıtımı esnasında duygulu anlar yaşayan annelerin mutluluğu yüzlerinden okundu.

İLKHA





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.