Batman'da hedef belirleme konferansı

Batman'da hedef belirleme konferansı

Batman'ın Sason ilçesinde okuyan öğrencilere yönelik 'Hedef Belirleme ve Başarıya Odaklanma' konferansları verildi.

Batman Evrensel Yaşam Derneği tarafından Sason Yatılı Bölge Ortaokulu ile Karşıyaka Ortaokullarında okuyan öğrencilere 'Hedef Belirleme ve Başarıya Odaklanma' konferansları verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Batman Evrensel Yaşam Derneği’nin yürüttüğü "Gençlik Gelecekle Buluşuyor" projesi kapsamında 'Kişisel Gelişim Uzmanı Hakan Kömürcüoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı konferanslarda öğrencilere hedef belirlemede dikkat edilecek hususlar, başarıya odaklanma ve başarıyı arttırmada izlenecek yöntemler konuşuldu. Kömürcüoğlu, zor şartlara rağmen başarıyı yakalayan insanların en önemli özelliklerinin başarıdan vazgeçmeleri ve bir gün mutlaka başaracaklarına inanmaları olduğunu belirtti.

Sason da özellikle yatılı okullarda kalan  öğrencilerin bu tarz eğitimlere daha fazla ihtiyaç duyulduğunu söyleyen Dernek Başkanı Zühre  Avcı, eğitime destek vermeye devam edeceklerini açıkladı.

Avcı, konferansların sonunda Evrensel Yasam Derneğine ve eğitime vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Kömürcüoğlu'na  plaket takdim etti.

İLKHA













HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler